Beatrix 2

5x royals die de handen uit de mouwen steken

We werken zelf (meestal) hard en vinden het best fijn om te zien als ook royals een steentje bijdragen. Daarom in deze serie: 5 royals die de handen uit de mouwen steken.

Ook royals zijn natuurlijk maar mensen. Soms geboren met ‘blauw bloed’, soms in een koninklijke familie getrouwd. Van veel royals wordt een aantal koninklijke taken verwacht, zoals beschermheerschap, het openen van musea en staatsbezoeken afleggen. Vandaag tonen we een mooie mix van royals die niet te beroerd zijn daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan!

Voor NLdoet hielp Willem-Alexander vorig jaar mee een heuse sprookjestuin in te richten bij een kinderboerderij in Soest. Heerlijk, gewoon in een oude spijkerbroek en een bodywarmer.

Koning Helpt Mee Tijdens Nldoet

Kate en William zijn een bijzonder actief koppel. Hier zien we ze mét een bouwhelm op. Op bezoek bij bedrijven die veel werkgelegenheid bieden in allerlei regio’s.

Kate William

Máxima helpt jonge scouts in Noordwijk met het bakken van cupcakes. Toen deze foto genomen werd, wisten we nog niet dat ze ons kort erna zou verrassen met haar recept voor Argentijnse alfajores-koekjes.

Máxima

Prins Edward, de jongste zoon van Elizabeth, stelt maaltijdpakketten samen. De pakketten zijn bedoeld voor de harde werkers in de Britse zorg.

Prins Edward

Kroonprins Frederik van Denemarken bezoekt een fabriek waar de productie van ontsmettingsmiddelen is opgeschroefd. Om aan de grote vraag naar onder meer desinfecterende handgel te kunnen voldoen.

Frederik

Lees ook:

Foto’s: Eloise geniet met volle teugen van vakantie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, @theroyalfamily, @detdanskekongehus

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen