Favoriete Parfum William

Dit is de favoriete parfum van prins William

Is prins William dol krachtige, zware parfums of gaat hij toch voor een lichte geur? Lees hier wat de favoriete parfum van prins William is.

Net zoals zijn vrouw prinses Kate, is prins William ook dol op een goede verzorging. Hij ziet er niet alleen tot in de puntjes verzorgd uit, ook is hij dol op verzorgingsproducten. Zijn grote favoriet is parfum, maar wat is zijn favoriete?

Penhaligon’s Blenheim Bouquet

De favoriete parfum van prins William is de citrusgeur Blenheim Bouquet van Penhaligon’s. Dit is een parfum dat sinds 1902 verkrijgbaar is. Prins William draagt deze geur al jaren. Niet alleen prins William is dol op deze geur, maar ook de overleden Winston Churchill zou deze geur altijd graag hebben gedragen. 

Lees ook: Zoveel geven royals uit aan parfum

Diverse citrusgeuren

Blenheim Bouquet bevat noten van citroen, limoen, lavendel, den, zwarte peper en muskus. Goedkoop is de geur niet, maar lekker is hij zeker. Voor 100 milliliter betaal je gemiddeld €144. Soms is de geur in de aanbieding, dan is de geur een stukje goedkoper te krijgen: rond de €110. 

Lees ook: Dít lekkere parfum droeg prinses Diana altijd en het is nog betaalbaar ook

Royal Wedding The Wedding Ceremony Takes Place Inside Westminster Abbey
Royal Wedding The Wedding Ceremony Takes Place Inside Westminster Abbey

Ook Jo Malone favoriet

Prins William is niet alleen dol op de citrusgeur Blenheim Bouquet van Penhaligon’s. Ook is hij samen met zijn vrouw, prinses Kate, dol op geurkaarten van het merk Jo Malone. Zeker van de geur Orange Blossom. Deze geurkaarsen staken ze aan toen ze in 2011 trouwden. Op die manier rook de hele zaal van Westminster Abbey naar Orange Blossom. 

Lees ook: Dit is het parfum waar koningin Máxima bij zweert

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl