Luxembourg Royalty

5x royals met hun baby’s

Of ze nu onlangs ouders zijn geworden, of met liefde een mooie throwback delen, wij smullen van royals met hun kinderen! We zetten 5 leuke foto’s van royals met hun baby’s voor je op een rij.

We delen graag mooie artikelen met je. Zo kon je onlangs al genieten van royals moeders met hun kroost. En deelden we een té leuke foto van drie generaties Oranje-vrouwen met je, waarop Juliana nog maar een ukkie is. Vandaag kijken we naar blije foto’s van blije royals met hun blije baby’s. Heerlijk, op de luie zondag!

Guillaume en Stéphanie van Luxemburg. Zij werden in mei voor het eerst ouders. En gaven hun zoontje de naam Charles.

Baby Charles 1

Charlene van Monaco zette tweeling Gabriella en Jacques in 2014 op de wereld. Zij en vader Albert zijn maar wat trots op hun dochter en zoon! Op dit kiekje zijn ze ongeveer een half jaar oud.

Charlene Jacques Gabriella

Natuurlijk ontbreken Harry, Meghan en Archie niet in dit overzicht. De knul vierde in mei zijn 1ste verjaardag. En zijn geboorte was destijds natuurlijk een hele happening.

Meghan Archie

Christian van Hannover, de stiefzoon van Caroline van Monaco, werd onlangs voor de eerste keer vader. Zijn vrouw Alessandra schonk het leven aan een zoon en een dochter. Het stel is niet scheutig met foto’s, hier zien we moeder met één van de kindjes.

Christian Van Hannover Baby

En omdat Sarah Ferguson en haar jongste dochter Eugenie zo dol zijn op het delen van throwbacks, hierbij een ‘foto van toen’. Een jonge Sarah en een jonge Andrew met een piepjonge Eugenie.

Sarah Ferguson Eugenie Als Baby

Psst, bonusfoto hieronder, weet je nog, hoe blij het land was met de geboorte van Amalia, in december 2003? Willem-Alexander en Máxima mochten erna nog 2 prachtige dochters verwelkomen.

Máxima Amalia Baby

Lees ook:

Leuk: Henri en María Teresa delen vakantie-throwbacks

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: USDaily, Instagram @courgrandducale, @monacoprincelyfamily, @sussexroyal, @princesseugenie