3x royal moeders met hun kinderen

Het blijft mooi om te zien: moeders met hun kinderen. Wij zouden Royalty niet zijn, als we niet af en toe inzoomen op róyal moeders en hun kroost. Vandaag alvast 3 leuke foto’s.

Het blijft soms een lastig te bevatten concept: opgroeien in weelde, met een titel (of meerdere) en vanaf jonge leeftijd camera’s en ogen op je gericht. Royal moeders doen er vaak veel aan hun kinderen te beschermen voor het leven dat zij zelf al meemaakten, of er wordt bijvoorbeeld een mediacode opgesteld.

Zoals in ons eigen land, waarbij Amalia, Alexia en Ariane niet zomaar – op school of in hun vrije tijd – gefotografeerd mogen worden. Dat mag wel op bepaalde momenten, zoals de wintersportweek in Lech. En natuurlijk staat het je vrij royals die een ‘open’ account op social media hebben, te volgen.

We delen vandaag 3 lieve, mooie kiekjes van royal moeders met royal kinderen met je. Foto’s die gewoon zijn vrijgegeven en gedeeld door de koningshuizen zelf. Niets aan de hand dus!

Sarah Ferguson heeft een enorm sterke band met dochters Beatrice en Eugenie. Beatrice was gisteren trouwens jarig!

Sarah En Dochters

Charlene van Monaco is gek op haar tweeling Gabriella en Jacques. En ondanks het feit dat Charlene zelf best zuinig brede glimlachen uitdeelt, spat het plezier bij haar dochter en zoon er vaak vanaf.

Charlene En Tweeling

Natuurlijk ontbreekt onze eigen Máxima niet. Met haar 3 prachtige dochters. Een harmonieus gezin en toch allemaal zo eigen. Mooie dames!

Máxima Met Dochters

Lees ook:

Column Marc: Amalia op wereldreis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @sarahferguson15, @monacoprincelyfamily, @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen