Schoonmoeder

Nu: Schoonmoeder prinses Märtha Louise verkoopt informatie door aan roddelblad 

Prinses Märtha Louise is boos op haar schoonmoeder en het Noorse roddelblad Se og Hør. Dit heeft allemaal te maken met het doorspelen van informatie. 

Märtha Louise en Durek Verrett hebben sinds 2019 een relatie. Na de bekendmaking kwam er direct alles naar buiten over deze man. Zo zou hij in het verleden aangeklaagd zijn voor fraude en ook heeft hij een jaar in de gevangenis gezeten. Dat niet alleen, ook zou hij problemen hebben met zijn familie en dan voornamelijk zijn moeder. 

Podcast van prinses Märtha Louise

In de podcast van prinses Märtha Louise, Heartsmart Conversation, zegt ze dat ze boos is. Niet alleen op haar schoonmoeder, maar ook op het Noorse roddelblad Se og Hør. “Het is ongelooflijk pijnlijk om te zien hoe een gezin volledig uit elkaar valt omdat Se og Hør informatie koopt”, zegt de prinses hierover.

Lees ook: 5 mooie foto’s van Märtha Louise en haar vriend Durek

Sjamaan Durek
Prinses Märtha Louise en haar verloofde Durek Verret

Krantenartikel

De Noorse krant VG had een artikel gepubliceerd, waarin stond dat de moeder van de verloofde van de prinses, Durek Verret, informatie doorspeelt aan het Noorse roddelblad Se og Hør. Volgens de prinses zou dat ook precies de reden zijn dat de moeder van Durek niet is uitgenodigd voor de bruiloft, die op 31 augustus dit jaar plaats gaat vinden.

Lees ook: Voorbereidingen huwelijk Prinses Märtha Louise met omstreden sjamaan in volle gang

Reactie van Se og Hør

De hoofdredacteur van het Noorse roddelblad Se og Hør, Ulf André, laat weten dat hij zelf de postcast niet heeft geluisterd. Wel wilde hij het volgende erover kwijt: “Ik denk dat ze het volste recht heeft om haar verhaal te vertellen, net zoals de moeder van sjamaan Durek het recht heeft om haar verhaal te vertellen.”

Lees ook: waar is koning Frederik gebleven?

Prinses Märtha Louise en haar verloofde Durek Verret
De prinses met haar sjamaan

Uitbuiting 

Prinses Märtha Louise liet daarnaast aan VG weten dat ze er heilig in gelooft dat het Noorse roddelblad Se og Hør haar schoonmoeder aan het uitbuiten is. Ze vindt het dan ook echt niet kunnen. 

Eerder ook al een rel

Het is overigens niet de eerste keer dat het blad onderdeel is van een koninklijke rel. Het Noorse weekblad betaalde de vader van kroonprinses Mette-Marit jarenlang voor exclusieve reportages. 

Lees ook: Leuke foto’s van Märtha Louise en Mette-Marit samen

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES/ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl