Marius Borg zoon van Mette-Marit foto ANP

5 weetjes over Marius Borg – zoon van Mette-Marit

Hij is het oudste kind van Mette-Marit en is 26 jaar. Wat weten we verder van Marius Borg?

Marius Borg Hølby werd geboren op 13 januari 1997. Je bent natuurlijk razend benieuwd naar deze knappe jongeman, die overigens geen titel heeft gekregen. Mette-Marit kreeg haar oudste zoon met Morten Borg, een man met een foute reputatie en een rijtje vergrijpen op z’n kerfstok. Tijd om de spotlight op Marius te richten!

Opa en oma

Marius is volledig opgenomen door de Noorse koninklijke familie. Maar hij heeft natuurlijk ook nog familie ‘aan de andere kant’. Zijn andere opa en oma heten Marit Tjessem, de moeder van Mette-Marit. En Sven Olaf Hølby, de vader van Mette-Marit. Hij overleed in 2007. Nu weet je waar Marius z’n tweede achternaam vandaan heeft.

Santa Barbara

In die zonnige stad in Californië heeft Marius gestudeerd. De oudste zoon van Mette-Marit heeft er Bedrijfsadministratie gestudeerd. Totdat zijn 4-jaar-durende relatie met model Juliane Snekkestad uitging, woonde hij met haar samen in Los Angeles. Een nieuwe relatie met een Noorse influencer leverde de nodige problemen op.

Hobby’s

Marius is graag buiten. Zijn favoriete sporten zijn zwemmen, surfen en skateboarden. Hij heeft zijn Instagram-account inmiddels op privé gezet, maar wij wisten er wel nog deze mooie foto’s van te vangen. Daar zie je ‘m onder meer met een surfplank.

14 miljoen?

Volgens een populaire website die de ‘netto waarde’ van beroemde mensen berekent, is Marius als persoon zo’n 14 miljoen dollar waard. Waarschijnlijk is zijn eventuele erfenis daarbij ingecalculeerd.

1,82 meter

Marius zou ongeveer 1,82 m. zijn. Met zijn blonde lokken en fijne gelaatstrekken lijkt hij flink op moeder Mette-Marit. Wij snappen wel dat de ene na de andere mooie vrouw een setje met hem wordt.

Marius 5

LEES OOK: Wat gebeurt er als Amalia geen kinderen krijgt?

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @marius_borg

#royaltynl

Door: Marije Kersten

28-11-2023