Marius Borg

Hier gaat Marius Borg Høiby wonen

Marius Borg, de zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit uit een eerder huwelijk, verhuist na relatiedrama.

Het zit Marius Borg niet mee. Twee jaar geleden liep zijn relatie met de bloedmooie Juliane Snekkestad op de klippen. Het betekende toen meteen dat hij op straat stond. Een oplossing lag destijds voor de hand: Marius trok weer in bij zijn moeder, prinses Mette-Marit, zijn stiefvader prins Haakon, zijn halfzus prinses Ingrid Alexandra en zijn halfbroer Sverre Magnus.

Fout

Nieuw liefdesgeluk diende zich aan, in de persoon van influencer Nora Haukland. Of het hof daar erg gelukkig mee was is twijfelachtig. Al snel verschenen foto’s op de socials waarop Marius erg dicht in de buurt stond van wat verdacht veel op een zakje coke leek. Sowieso paste de uitbundige levensstijl van Haukland slecht bij het image van de royals. Heel anders dan Snekkestad, die vol liefde werd opgenomen in de koninklijke familie. Waarom fout liep weten we nog steeds niet.

Breuk

Marius en Nora betrokken een appartement en toen… ging het weer fout. Begin juli werd de breuk bevestigd door Haukland: ‘Ik voel me heel dankbaar voor onze relatie. Er was veel liefde en veel emotie. Ik ben zo blij met alle steun en liefde die Marius en ik hebben gedeeld. Het is altijd moeilijk om liefde los te laten, maar soms is dat het juiste om te doen.’

Het voormalige koppel woonde samen in een flat in het chique Frogner, Oslo, en werd gedwongen om te verhuizen. In het geval van Marius betekende dat een terugkeer naar het ouderlijk huis, de officiële residentie van prins Haakon in Asker, ook in Oslo, Noorwegen.

eloise
KLIK HIER

Caras/ANP

#Royaltynl