Flemming Leert Koningspaar Kennen Royalty Online

Zanger Flemming leert koningin Máxima beter kennen: ‘Superlieve vrouw’

Zanger FLEMMING (28) was een van de genodigden voor de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde in Den Haag eerder deze week. Tijdens het evenement ontdekte hij leuke feitjes over koningin Máxima (53).

De zanger was een van de 28 genodigden tijdens de jaarlijkse lunch van het koningin Máxima en koning Willem-Alexander voor Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.

Normaal krijgen de uitblinkers bij de ingang al te horen dat ze niets naar buiten mogen brengen, zodat de vorst en vorstin vrij kunnen praten. Eigenlijk is het dus niet de bedoeling om over de lunch iets te vertellen. Toch liet Flemming wat leuke feitjes los voor de camera van RTL Boulevard.

“Ik zat aan tafel met Máxima, superlieve vrouw”, zegt hij. “Het is gewoon heel erg leuk om hen ook wat beter te leren kennen.” Volgens Flemming is de koningin ‘erg geïnteresseerd in iedereen’ en vond ze een vraag over haar dagelijks leven ‘juist leuk’. Máxima vertelde dat ze graag ‘lekker buiten zwemt als het niet te koud is’.

Anp 13969406
Koningin Máxima springt in het water tijdens de Amsterdam City Swim in 2012

Lees ook: Dit is het romantische verhaal achter de verlovingsring van Máxima 

Of de koninklijke familie naar zijn muziek luistert, durfde Flemming niet te vragen. “Dat zou wel heel leuk zijn.”

Tijdens het bezoek in Amerika kon het koningspaar in ieder geval swingende muziek wel waarderen:

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: ANP