Koning Willem Alexander Gaat Serie Maxima Niet Kijken Royalty Online

Willem-Alexander en Máxima bezoeken bekende hiphopstudio in Amerika

Koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) zullen volgende maand tijdens hun reis naar de Verenigde Staten een bezoek brengen aan de beroemde Patch Recording Studios in Atlanta, zo blijkt uit het programma dat de Rijksvoorlichtingsdienst heeft gedeeld.

Het werkbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vindt plaats van maandag 10 juni tot en met donderdag 13 juni 2024 en omvat bezoeken aan Atlanta en Savannah in de staat Georgia, evenals Albany en New York City in de staat New York.

Lees ook: Dit is waarom Willem-Alexander zijn baard liet staan

De Patch Recording Studios hebben in de afgelopen jaren onderdak geboden aan opnames van tientallen artiesten, waaronder grote namen als Beyoncé, Madonna, Outkast en 2Pac. Hiphop speelt een belangrijke rol in de culturele en economische dynamiek van Atlanta.

Naast hun bezoek aan de hiphopstudio, zullen Willem-Alexander en Máxima ook de steden Savannah, Albany en New York aandoen. De reis staat in het teken van het versterken van de banden tussen de Verenigde Staten en Nederland.

Lees ook: Foto’s: Hoera, koning Willem-Alexander is 57 jaar!

Het bezoek aan de hiphopstudio staat gepland op de eerste dag van hun verblijf. Diezelfde dag zullen ze ook een krans leggen bij het graf van Martin Luther King Jr.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETT YIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl