Maxima met hoed

Als je hoed maar goed zit: 6 x Máxima met hoofddeksel

Koningin Máxima heeft de wonderlijke gave dat alles haar goed staat. Zelfs malle hoofddeksels en oversized hoeden staan haar nog steeds prachtig. Royalty Online zette een paar foto’s van onze koningin op een rij.

De kans is groot dat modekoningin Máxima zelfs in een jute zak en op kaplaarzen er nog koninklijk uitziet. Haar stralende lach, haar fantastische figuur en haar indrukwekkende uitstraling zorgen ervoor dat ze er altijd goed uitziet. Zelfs met een helm op, of met een iets te grote bloem in het haar. elk hoofddeksel staat haar goed.

Onlangs verscheen deze foto van onze koningin. Een grote bruine papieren bloem. Een bloem die terugkomt in haar oorbellen en in het patroon van haar jurk. Grote kans dat zo’n oversized bloem niet bij iedereen even goed staat, maar zij kan het hebben.

2 1

Máxima met helm op

De man links heeft duidelijk pret om iets dat hij deelt met koningin Maxima. En dat is niet alleen de identieke witte helm. Die haar trouwens net zo goed staat als hem. BIj het zien van deze foto durven we te wedden dat ze er ook met een omgekeerd vergiet nog als een ‘grande dame‘ uitziet.

3

Vrouw met hoed

Beide foto’s zijn alweer van een paar jaar terug, maar zowel de hoed links als het gekleurde hoofddeksel rechts zijn niet direct hoedjes die je dagelijks opzet. Al was het alleen maar omdat ze zo opvallend zijn, dat ze alle aandacht van de persoon eronder weghalen. Maar zo niet bij onze mode koningin. Die draagt alles met stijl.

5

Máxima en haar diadeem

Hoewel al die hoeden haar geweldig staan, is er toch één hoofddeksel dat overal bovenuit steekt – letterlijk. Haar diadeem. Zo vorstelijk, zo gracieus, zo zien we zelfs Máxima Zorreguieta maar weinig. Overigens schijnt een diadeem soms vrij pijnlijk te zijn voor degene die het draagt. Het ding is niet alleen vrij zwaar, maar mag ook niet afzakken en wordt daarom met veen haarspelden op de plaats gehouden. Maar ook hier zie je dat niet af aan onze koningin. Het subtiele handgebaar is vast om de diadeem subtiel te verschuiven, maar ze doet dat alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is.

6

Lees ook: Catherine draagt diadeem Diana Spencer

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES