schuilnaam Eloise

Déze schuilnaam gebruikt Eloise altijd tijdens het uitgaan 

Gravin Eloise doet veel leuke dingen en vindt het niet erg om op te vallen. Toch wil ze ook weleens zonder al die aandacht uitgaan en daarom gebruikt ze vaak een schuilnaam.

Eloise is succesvol op Instagram, heeft pas een eigen vintage kledingwinkel geopend, studeert en heeft ook nog eens een boek geschreven. Wat kan de gravin eigenlijk niet? Ze pakt alle kansen die ze krijgt met beide handen aan. 

Anoniem door het leven

Eloise is niet bang om zichzelf te laten zien. We kunnen haar leven dan ook uitgebreid volgen op Instagram. Toch is ze niet altijd blij met al die populariteit, vooral niet tijdens het uitgaan. Daarom gebruikt ze vaak een schuilnaam als ze in een discotheek staat of op een festival aanwezig is. Dit onthult ze in de podcast Darmstad FM

Lees ook: Schuilnaam Belgisch prinsje gelekt

Even geen gravin 

Ze vindt het namelijk ook weleens heel erg fijn om even niet een gravin te zijn. Dat is dan ook direct de reden waarom ze tijdens het uitgaan niet haar eigen naam gebruikt, maar een schuilnaam. En het is nog een leuke schuilnaam ook! 

Lees ook: Blad verklapt schuilnamen Oranjes

Prinses Laurentien En Eloise Van Oranje Openen Kledingwinkel My Lima Lima
Gravin Eloise

Leuke schuilnaam

Tijdens het uitgaan heet Eloise vaak Anna. “Dan weten mijn vrienden en vriendinnen om me heen: Eloise is dan Anna. Mensen zeggen vaak: ‘Ik ken jou ergens van.’ En dan heb ik daar even geen zin in. Niet met uitgaan. Dan is het leuk als vrienden naar me toelopen en zeggen: ‘Hey An, kom je even mee?’ Dan zie je echt die verwarde blik.”

Lees ook: Oeps: Prins George verklapt geheime codenaam

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl