Serie Máxima Drie Prinsessen

Producent serie Máxima zoekt lookalikes van Amalia, Alexia en Ariane

Het eerste seizoen van de Videoland-serie Máxima was natuurlijk een groot succes. De casting voor het tweede seizoen is in volle gang, maar makkelijk is het niet. De producent is nog op zoek naar drie zusjes.

In april dit jaar kwam het eerste seizoen van de serie Máxima uit op Videoland. Hierin was te zien hoe Máxima en Willem-Alexander met elkaar in contact kwamen en hoe dat de eerste jaren samen ging. Niet alleen de mooie dingen kwamen aan bod, maar ook de moeilijke situaties, zoals bijvoorbeeld met haar vader. 

Tweede seizoen serie Máxima

Omdat het eerste seizoen zo populair was, werd er al snel besloten om nog een seizoen te maken. De casting voor dit tweede seizoen is inmiddels in volle gang. Toch stuit de producent op een moeilijke opgave: ze zijn namelijk nog op zoek naar drie zusjes die de rollen van de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane kunnen spelen. 

Eisen aanmelding

De producent van de populaire serie is op zoek naar drie blonde zusjes die naast Nederlands ook nog een Spaans spreken. Er wordt gezocht naar meisjes in twee verschillende leeftijdsgroepen: 3, 5 en 6 jaar en 6, 8 en 9 jaar. De opnames starten in oktober en aanmelden kan nog tot 15 juli. Aanmelden doe je hier op Videoland.

Alexia 2024 groningen tussenjaar
De drie prinsessen in 2024

Hoofdrollen seizoen twee

Net zoals in het eerste seizoen, zullen Delfina Chaves en Martijn Lakemeier ook in het tweede seizoen de hoofdrollen spelen. Ook de rollen van Beatrix en Claus zullen door dezelfde spelers worden gespeeld: Elsie de Brauw en Sebastian Koch.

Lees ook: Dramaserie Máxima krijgt nu al tweede seizoen

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP