cadeau Beatrix

Dít gaf prinses Beatrix cadeau aan al haar kleindochters

Prinses Beatrix is een trotse oma van acht kleinkinderen. Voor de twaalfde verjaardag van haar kleindochters heeft ze hen stuk voor stuk een wel heel mooi cadeau gegeven. 

Prinses Beatrix heeft acht kleinkinderen, waarvan zeven kleindochters en één kleinzoon. Eloise als oudste kleinkind en daarna volgden Amalia, Claus-Casimir, Luana, Alexia, Leonore, Zaria en Ariane als jongste kleinkind.

Bijzonder cadeau 

Eloise sprak met Vogue over haar favoriete kleding en ook sieraden kwamen ruim aan bod. In hetzelfde interview vertelde de gravin over een wel heel bijzonder sieraad, dat een cadeau bleek te zijn van haar oma, prinses Beatrix. Ze onthulde dat prinses Beatrix al haar kleindochters een bijzonder sieraad geeft voor hun twaalfde verjaardag. Hoe lief is dat?

Lees ook: Koningin Letizia’s nieuwe favoriete ring

Gouden ring 

Eloise kreeg van prinses Beatrix een gouden ring met een saffier en diamanten. Iets waar ze ontzettend trots op is: Eloise draagt de ring dan ook bijna elke dag. Eloise vertelt hierover iets grappigs: “Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker werd en merkte dat mijn vader de ring om mijn vinger probeerde te doen. Hij dacht: dat is leuk, dan wordt ze op haar verjaardag als verrassing wakker met die ring om.” De gravin was daar echter iets minder blij mee: “Ik dacht alleen maar: laat me slapen!” Hieronder is de prachtige ring te zien.

Lees ook: Foto’s: De enorme diamant van prinses Beatrice

Ketting van prins Friso

Niet alleen de ring van prinses Beatrix is heel dierbaar voor Eloise, ook heeft ze een kettinkje met parelhanger die ze altijd draagt. Ze kreeg deze ketting prins Friso, haar peetoom, op het moment dat ze gedoopt werd.

Lees ook: Eloise deelt bijzonder feitje over ketting met emotionele waarde

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 31-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus