×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotos: De enorme diamant van prinses Beatrice

  Prinses krijgt extravagante ring van vastgoedmagnaat

  Fotos: De enorme diamant van prinses Beatrice

  De verlovingsring van prinses Beatrice bevat een enorme diamant. De ring is te zien op foto’s gemaakt door Beatrices jongere zus Eugenie, die deze deelde op social media.

  Buckingham Palace maakte donderdag bekend dat prinses Beatrice (31), oudste dochter van de Britse prins Andrew en Sarah Ferguson en negende in de lijn van de Britse troonopvolging, is verloofd met vastgoedontwikkelaar Edoardo Mapelli Mozzi (34). Eugenie maakte de verlovingsfoto’s van het stel.

  Aan de linkerhand van Beatrice schittert een ring met een knoeper van een diamant. Wie beter inzoomt kan zien dat de ring uit drie stenen bestaat: een ronde grote diamant in het midden, tussen twee langwerpige geslepen diamanten. De ring is ontworpen door haar verloofde, in samenwerking met met de Britse juwelenontwerpster Shaun Leane.

  Diamant is populair bij de Windsors, hoewel de verlovingsring van Beatrices oma koningin Elizabeth de meest waardevolle bevat. Ook Meghan, de vrouw van de Britse prins Harry, draagt een volledig diamanten en gouden verlovingsring. Harry ontwierp de ring zelf en gebruikte hiervoor edelstenen die ooit toebehoorden aan zijn moeder, prinses Diana.

  Diamanten

  Ook Diana’s eigen ring was een mix van saffieren en diamanten. Haar ring met een grote ovale saffier omringd door kleinere diamanten is een van de beroemdste koninklijke sieraden ooit. Het sieraad behoort nu toe aan de hertogin van Cambridge. Zij kreeg het als haar eigen verlovingsring van prins William, hertog van Cambridge.

  Prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi trouwen in 2020. Te zijner tijd zal er meer bekend worden gemaakt over de bruiloft.

  26 september 2019 - 19:05