Invictus Games 2023

Prins Harry en Meghan maken er een feestje van

Prins Harry (38) en Meghan Markle (42) houden elkaars hand vast en dansen bij de Invictus Games.

Prins Harry en Meghan Markle verschenen samen op de vijfde dag van de competitie bij de Invictus Games in Düsseldorf. Hand in hand namen ze hun plekken in voor het rolstoelbasketbal.

Verlovingsring

Het paar liep de arena in onder luid gejuich terwijl ze plaatsnamen aan de zijkant van het veld om de rolstoelbasketbalwedstrijd te bekijken. Meghan droeg een paar crèmekleurige shorts van Staud, een sweaterblazer van J Crew en platte Chanel-slingbacks terwijl zij en Harry naar de toeschouwers zwaaiden bij hun eerste optreden van de dag. Zichtbaar om haar pols was haar geliefde Cartier-armband ter waarde van £7.000 (ongeveer €8.000), samen met het kostbare Cartier Tank-horloge van prinses Diana, dat volgens Britse nieuwssite Mirror te koop is voor £21.400 (bijna €25.000). Aan haar rechterhand droeg ze een £50.000 (€58.000) Lorraine Schwartz-diamanten pinkring. Maar haar verlovingsring, die Harry haar schonk in 2017, ontbrak is opnieuw niet te zien aan haar linker ringvinger. Volgens Page Six beweert een bron dat haar ring momenteel ‘wordt gerepareerd’.

Invictus Games Düsseldorf 2023 Day 4
Invictus Games Düsseldorf 2023 Dag 4 © Getty Images

Nigeriaanse afkomst

Na de wedstrijd sluiten Harry en Meghan zich aan bij schoolkinderen, die aan een sportieve race deelnemen. Ook reiken ze medailles aan hen uit. De sussexen zullen naar verluidt de leden van team Nigeria ontmoeten. Tijdens de toespraak van Harry bij de openingsceremonie op zaterdag grapte Harry over hoe de competitie tussen hem en Meghan en de teams die ze steunden een beetje intenser was geworden nadat de hertogin haar Nigeriaanse afkomst had ontdekt – iets wat ze onthulde in haar stopgezette Spotify-podcast Archetypes.

Drukke dag

Het belooft een drukke dag te worden voor de hertog en hertogin, die naar verluidt een reeks optredens gepland hebben bij de Invictus Games. Meghan arriveerde gisteren in Düsseldorf na een vlucht vanuit Los Angeles met een korte tussenstop in Londen. Ze werd herenigd met haar man Harry en het paar maakte gisteravond een verschijning bij een evenement georganiseerd door de veteranenorganisatie de Fisher House Foundation tijdens de Invictus Games.

#Royaltynl Beeld: Getty Images

Leestip

BESTEL HIER