Juliana In Lech

Prachtige foto van prinses Juliana in de sneeuw

Juliana was, net als veel leden van de koninklijke familie in Nederland, groot fan van de sneeuw. Tot ver na haar tachtigste verjaardag stond ze op de ski’s.

Juliana in de sneeuw. Het was jaren lang een vertrouwd beeld in de media. Met haar hele familie bracht ze tijd door in in Oostenrijk voor een skivakantie. Zoals te zien is op deze fijne foto’s

Juliana In De Sneeuw
Juliana In De Sneeuw

Lees ook: Oranjes in de Oostenrijke sneeuw

Juliana bleef haar verdere leven fan van de winterse sport, tot ruim boven de 80 heeft ze genoten van het skiën. En zoals bij velen bekend is, heeft haar dochter Beatrix die traditie voortgezet. Beatrix geniet momenteel van de sneeuw in Lech, met haar familie. Houd onze website en social media-kanalen goed in de gaten, want vandaag vindt het beroemde jaarlijkse fotomoment plaats in Lech. Dat belooft weer prachtige beelden van genietende mensen in een winter wonderland op te leveren.

Ook Willem-Alexander zal fijne herinneringen hebben aan zijn grootmoeder in de sneeuw. Hieronder is hij te zien met zijn vader.

Willem Alexander In De Sneeuw schaatswol
Willem Alexander In De Sneeuw

LEES OOK:

TEKST ROYALTYNL

BEELD GETTY IMAGES/ Instagram @koninklijkhuis

20 NOVEMBER 2023

Tip van de redactie

Schaatswol® is een must-have voor elke wintersporter, perfect voor koninklijke schaatsers. Deze wol houdt je voeten warm en droog tijdens het schaatsen, skiën, langlaufen, of snowboarden. Ideaal voor lange tochten op het ijs, in de sneeuw, of tijdens een winterse wandeling, verzekert Schaatswol® comfort en bescherming tegen kou en pijn. Voor meer informatie klik op onderstaande button.