×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes kunnen in Lech genieten van verse sneeuw!

  Plezier gegarandeerd

  Oranjes kunnen in Lech genieten van verse sneeuw!

  Dit weekeinde zal het Nederlandse koninklijk gezin afreizen naar het Oostenrijkse Lech voor hun jaarlijkse ski-trip. Daar kunnen ze genieten van verse sneeuw: de afgelopen dagen heeft het flink gesneeuwd op de pistes van het skioord waar de familie al meer dan zestig jaar komt.

  LEES OOK:

  Volgende week dinsdag zal het traditionele fotomoment plaatsvinden! Door op de foto te gaan voor de pers, worden de Oranjes tijdens de rest van hun verblijf in het Oostenrijkse wintersportoord met rust gelaten door de media die eraan deelnemen.

  21 februari 2020 - 15:25