Laurentien over Eloise: ‘we verschillen soms echt van elkaar’

In een interview met een tijdschrift gaat Laurentien uitgebreid in op de TikTok-filmpjes die dochterlief Eloise plaatst, maar ze is ook openhartig over haar eigen jeugd, waarin ze maar mondjesmaat een complimentje ontving.

De moeder van 2 dochters en 1 zoon is bijzonder open over haar rol als moeder, haar eigen onzekerheden en wat ze haar kinderen probeert mee te geven. Het magazine hoorde onder meer van Laurentien dat ze vroeger stukken minder zelfverzekerd was dan dochter Eloise nu is.

De prinses kreeg tijdens haar opvoeding vroeger maar weinig complimentjes. Ze geeft haar kinderen daarom bewust wél de nodige prijs en positieve aanmoediging. Het gebrek aan complimenten maakte haar als kind en tiener erg onzeker. “Daardoor ging ik ontzettend mijn best doen om de onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af”, vertelt ze.

Ook worden de TikTok-video’s die Eloise af en toe deelt besproken. Laurentien zegt daar echt anders tegenaan te kijken dan haar dochter. Eloise heeft meermaals aangegeven vervelende reacties van zich af te laten glijden. Maar Laurentien zegt dat zij anders in elkaar zit. En dat ze “weet hoe vals mensen kunnen zijn”.

Ontzettend openhartige woorden van Laurentien, sterk en stoer.

Stichting Het Vergeten Kind Strijdt Tegen Sociaal Isolement

LEES OOK:

Hoera voor Luxemburgse prinses Alexandra!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen