Koninklijke Familie Poseert In De Sneeuw

Zo gaat Eloise om met negatieve reacties online

Tja, met ruim 235.000 volgers op Instagram en een open account, kun je bijna op je vingers natellen dat er ook weleens mensen wat minder plezierige comments achterlaten. Dit vindt Eloise daarvan.

De gravin is inmiddels een stuk wijzer en gelukkig laat ze zich niet al te veel van de wijs brengen door online ‘haters’. Ze vertelt in een podcast die vanmiddag verschijnt dat ze eerst altijd haar best deed om door iedereen aardig gevonden te worden.

Maar dat heeft ze niet meer. “Nu heb ik de mening van anderen totaal losgelaten”, zegt Eloise. En sinds ze haar eigen Instagram-account heeft, “doen de negatieve berichten me echt niets meer”. Ze vertelt er zo eerlijk over in een podcast die FOMOFIEL heet.

Ze zegt verder nog dat ze graag van alles en nog wat deelt met haar volgers. Maar dat ze heeft geleerd van het delen van details over haar liefdesleven. Dat doet ze dan ook niet snel meer. “Eén keer zei ik in een interview dat ik wel met iemand ging en de volgende dag maakte ik dat uit. Zo’n fragmentje wordt dan later ook nog gebruikt en sindsdien deel ik er niets meer over. Er ligt te veel druk op.”

LEES OOK:

Mabel deelt Valentijnsboodschap: ‘vier de liefde!’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP