Prinses Amalia Van Opranje lievelingskledingstuk royalty online

Kijk! Prinses Amalia heeft een nieuw lievelingskledingstuk

Prinses Amalia bedankte iedereen voor de felicitaties na haar verjaardag. En deed dat door een geweldige foto prijs te geven. En zo ontdekten we ook wat haar lievelingskledingstuk is.

“Heel veel dank voor alle felicitaties die ik ter gelegenheid van mijn 20ste verjaardag heb ontvangen. Alle hartverwarmende berichten hebben mijn dag nog specialer gemaakt.” Dat schreef de Prinses van Oranje op het Instagram account van het koninklijk huis. Een prachtige zwartwit foto van een gelukkig ogende prinses. Maar de poncho die ze draagt herkenden we natuurlijk van haar bezoek aan het Caribisch gebied in het voorjaar van 2023. Zou dat haar lievelingskledingstuk zijn?

Prinses Amalia Livelingskledingstuk
Prinses Amalia Livelingskledingstuk

Lees ook: Amalia is fan van het parlement

Prinses Amalia lievelingskledingstuk

De poncho is een felgekleurd exemplaar van het modehuis Missoni. Op de webite niet meer precies zo te krijgen, maar wel in andere kleuren, voor 390 euro. Wij begrijpen wel waarom prinses Amalia zo van deze poncho houdt. De kleuren staan haar geweldig, het model valt soepel en elegant en het geeft haar precies de speelse en excentrieke look die zo bij haar past. Geen wonder dus dat ze die ook draagt op de foto na haar twintigste verjaardag. Hierin voelt ze zich thuis.

Lees ook: hoera Amalia viert haar verjaardag

Carnaval Prinses Amalia
Carnaval Prinses Amalia

Lees ook: Corps houdt mond over beslissing Amalia

Amalia Draagt Poncho
Amalia en Máxima

Lees ook: Prinses Amalia toen ze zes jaar was

Tip van de redactie

Voel je als een echte royal met de New Slim Vintage collectie van Casio. Dit modieuze, goudkleurige horloge met een stijlvolle band en een zorgvuldig afgewerkte kast van 32.8 mm straalt klasse uit. Het bandje, gemaakt van hoogwaardig plastic/resin, voegt een retro-charme toe aan dit digitale goudkleurige horloge. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES/ INSTAGRAM – KONINKLIJKHUIS