×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Amalia zes jaar!

  Prinses Catharina-Amalia wordt vandaag zes jaar. De oudste dochter van Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima viert het verjaardagsfeestje thuis in Wassenaar met haar ouders en twee zusjes Alexia en Ariane. Amalia zit in groep 3 van de Bloemcampschool in Wassenaar.

  Ter ere van de verjaardag van prinses Amalia voert de Marinierskapel van de Koninklijke Marine vanmiddag het Prinses Amalia Concert op in de Haagse Kloosterkerk. Tijdens het verjaardagsconcert, georganiseerd door de gemeente Den Haag, spelen de muzikanten onder meer de Prinses Amalia Mars. Het concert wordt onder meer bijgewoond door leden van de hofhouding, ambassadeurs en leden van de Raad van State.

  7 december 2009 - 10:36