Feitjes & weetjes over Luana en Zaria

De dochters van Mabel en prins Friso zijn inmiddels echte pubers. Het gezin woont in Londen. Wat weten we eigenlijk van deze dames?

De meiden zijn allebei blond. En hebben – net als de dochters van Laurentien en Constantijn – de titel gravin. Dit en meer leuke weetjes over Luana en Zaria.

Ze zijn 16 (Luana) en 15 (Zaria) jaar oud. Ze werden allebei geboren in Londen en wonen daar nog altijd, met moeder Mabel Wisse-Smit.

Oma, prinses Beatrix, vliegt met enige regelmaat naar Londen om bij haar kleindochters te kunnen zijn. Toen de meiden jonger waren, paste ze ook weleens op.

Zowel Luana als Zaria staat niet op de lijst voor troonopvolging. Dit komt omdat hun vader Friso destijds zonder parlementaire toestemming trouwde met Mabel.

Zaria’s doopnamen zijn: Joanna Zaria Nicoline Milou.

En die van Luana luiden: Emma Luana Ninette Sophie.

Zaria heeft als peetouders onder meer Willem-Alexander en prins Jaime, de tweelingbroer van Margarita. Je ziet hem in de foto-slider met zijn vrouw Viktória.

De 3 dames wonen in de wijk Hammersmith, in Londen. Een wijk vol cultuur, kunst en theater. Ook kun je hier prachtig wandelen langs de rivier de Theems.

Op de laatste foto van een paar jaar terug zijn Mabel, Luana en Zaria naar Nederland gekomen om Beatrix’ verjaardag te vieren.

Luana Baby Beatrix Friso Mabel
Beatrix Lacht
Hammersmith
Amsterdam Viering 80e Verjaardag Prinses Beatrix

Lees ook:

Even meekijken: dit deden de royals afgelopen weekend

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen