Even meekijken: dit deden de royals afgelopen weekend

Heb jij je tussen de regenbuien door vermaakt dit weekend? Op maandag laten we je graag even zien wat de royals zoal deden in hun vrije tijd. Kijk gezellig mee!

Aaah, de zaterdag en zondag. Voor velen van ons vrije dagen. En soms zijn we daar hard aan toe. Ook in het weekend brengen wij je overigens leuke Royalty-nieuwtjes, maar ook de royals zelf zitten niet stil. Of juist wel, het is immers weekend! Kijk mee naar wat ze zoal uitspookten.

Sarah Ferguson gaat onvermoeid door met haar voorlees-sessies. En gisteren kondigde ze de nieuwste aan: lezen uit het kinderboekje Friends.

Sarah Weekend

Zoals je bij ons kon lezen, was prins Charles in zijn nopjes met het heropenen van de pubs in Engeland. Hier tappen Camilla en hij alvast een biertje om het te vieren.

Camilla Charles Weekend

Eloise stond vrijdagavond stil bij nóg meer volgers op haar Instagram-account. De gravin is ongekend populair online en blijft lekker zichzelf. Bij deze foto plaatste ze: ‘wow. 100.000 volgers I have no words!’

Eloise Weekend

Kate en William vierden de 72ste verjaardag van de NHS (National Health Service, de Britse gezondheidsdienst). Ze spraken – in de gezonde buitenlucht – met medewerkers van het Queen Elizabeth-ziekenhuis.

Kate William Weekend

Maar.. net als vader Charles geniet William óók even van een drankje in de horeca, nu het weer kan. Is het witte wijn of een heel licht biertje?

William Weekend

De Deense royal twins Vincent en Josephine vertoonden vrijdag hun tenniskunsten. Hun vader – kroonprins Frederik – is zelf een fervent tennisser.

Vincent Josephine Weekend

En de Noorse koninklijke familie kwam gisteren samen voor een lunch aan een prachtige, lange tafel. Onder de foto die via social media werd gedeeld, wensen de royals iedereen een mooie zomer toe.

Noorse Royals Weekend

Lees ook:

Noorse koningin Sonja geniet van vaarvakantie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @sarahferguson15, @clarencehouse, @eloisevanoranje, @kensingtonroyal, @detdanskekongehus, @detnorskekongehus