laatste maand

Eloise’s laatste maand in New York is alweer ingegaan 

Eloise loopt op dit moment stage in New York. De tijd is voorbijgevlogen, want haar laatste maand in deze wereldstad is alweer ingegaan. 

Eloise is naast influencer en eigenaresse van een vintage kledingwinkel ook nog student. Ze studeert sinds vier jaar aan de Hotelschool in Amsterdam. Voor deze studie is ze nu in New York

Laatste maand in New York

Gravin Eloise is inmiddels alweer ruim twee maanden in New York. Haar laatste maand in New York is alweer ingegaan. Na deze maand gaat ze weer terug naar Amsterdam, waar ze voor haar reis naar New York woonde. 

Lees ook: Eloise van Oranje is voor haar stage naar New York vertrokken

Veel genieten 

Eloise liet op Instagram weten dat ze de komende weken nog zoveel mogelijk wil genieten van de stad. “Aan de ene kant is het ongelooflijk snel gegaan. Het voelt alsof ik slechts twee weken geleden in NY aankwam, zonder enig idee wat me te wachten stond”, schrijf de influencer bij een foto van haar in New York. 

Dankbaar zijn

Ze vervolgt: “Aan de andere kant is het ook langzaam gegaan. Ik geniet namelijk echt van elke dag en herinner me telkens weer om dankbaar te zijn van elk moment. Maar stel je voor dat je nu een maand ergens naartoe zou reizen, zou dat zo lang zijn! Dus zo ga ik er nu ook in: ik heb nog 30 dagen om alles te doen wat ik wil en volledig van deze stad te genieten.”

Lees ook: Zien: Constantijn en Laurentien op bezoek bij Eloise in New York 

Niet meer anoniem door het leven

Over een maand is ze dan alweer terug in Nederland. Ze had eerder in een interview aangegeven dat ze het heerlijk vond om in New York wat anoniemer door het leven te kunnen gaan, want volgens haar kan dat niet meer in Nederland. Ze zal dan vast weer even moeten wennen aan haar leven in ons kleine kikkerlandje. 

Lees hier: Eloise maakt het nachtleven van New York onveilig

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP / INSTAGRAM