broertje Claus-Casimir

Zien: Eloise bezoekt broertje Claus-Casimir in Italië

Ook al wonen ze op dit moment in verschillende landen, Eloise en broertje Claus-Casimir blijven een sterke band houden.

Eloise van Oranje liet eerder al weten dat ze dol is op haar familie. Vroeger kon het weleens botsen tussen haar en haar broertje Claus-Casimir en zusje Leonore, maar gelukkig is daar nu geen sprake meer van. De vijf gezinsleden zijn heel erg close en daar is de gravin maar wat trots op. 

Dol op reizen

Dat de gravin van reizen houdt, dat weten we inmiddels wel. Zo was ze afgelopen week nog in Parijs te vinden en die week daarvoor stond ze nog op de latten in de sneeuw. Ook zal het niet lang meer duren voordat ze naar New York zal vertrekken, waar ze stage gaat lopen. Ook haar broertje Claus-Casimir houdt ervan om naar het buitenland te gaan. Hij studeert op dit moment namelijk in Turijn. 

Lees ook: Weetjes & feitjes over de 3 kids van Constantijn en Laurentien

Ieder jaar een andere school

Claus-Casimir studeert op dit moment aan de ESCP Business School in Turijn. Claus-Casimir volgt een speciale business opleiding, waarbij hij ieder schooljaar in een ander land en aan een andere school studeert. Vorig jaar studeerde de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien bijvoorbeeld in Parijs. Ook volgend jaar zal hij weer in een ander land studeren. 

Lees ook: Mijlpaal voor Claus-Casimir

The Dutch Royal Family Hold Annual Winter Photo Call In Lech
Claus-Casimir met ouders en zussen

Op bezoek bij kleine broertje

Eloise was afgelopen weekend op bezoek bij haar 19-jarige broertje. Ze schrijft op Instagram bij foto van haar en haar broertje in een story dan ook: “Kleine opzoeken.” Naast quality time met hem doorgebracht te hebben, was ze ook in een Italiaanse sportschool te vinden. 

Lees ook: Deze royals hebben allemaal dezelfde leeftijd

Tip van de redactie

Learning by doing biedt een inkijkje in Eloise van Oranje’s leven: van vintage modepassies en zelfzorg tot haar favoriete recepten. Ontdek persoonlijke verhalen, belevingen en wijsheden van deze moderne, zelfbewuste royal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl