boek prinses Amalia

Deze royals hebben allemaal dezelfde leeftijd

Ze zijn tieners, pubers, allen 17 jaar. Benieuwd welke royal kids rond dezelfde tijd zijn geboren? Kijk dan snel verder!

Je mag al rijlessen nemen, maar helemaal volwassen ben je nog nét niet. Voor sommige van deze royal tieners geldt dat ze nog dit jaar 18 worden. Amalia bijvoorbeeld, die middels een brief aan premier Rutte liet weten voorlopig af te zien van de toelage die zij zou ontvangen vanaf die leeftijd.

Leuk om eens te zien wie zoal haar – royal – leeftijdgenoten zijn! Je vindt bij iedere foto een leuk weetje over de betreffende royal tiener.

Ingrid Alexandra van Noorwegen is 17 en is fervent watersporter, maar houdt óók erg van kickboksen. Sportieve prinses dus!

Ingrid Alexandra Screenshot Instagram

Ook Claus-Casimir, zoon van Laurentien en Constantijn, is 17. Dat werd hij afgelopen maart. De graaf gaat momenteel in Schotland naar school en runt een eigen webwinkel met onder meer high end sneakers.

Eloise Instagram 1

Zijn nicht Amalia is dus ook 17 jaar! Al wordt Amalia in december 18, dat zal je vast niet ontgaan zijn. Amalia slaagde in juni cum laude voor haar gymnasium.

Amalia

Lady Louise is de dochter van prins Edward en zijn vrouw Sophie. Net als Amalia wordt ze nog dit jaar 18: in november. In 2011 mocht Louise schitteren als één van de bruidsmeisjes voor Kate en William.

Louise Dochter Van Edward En Sophie

Ook Samuel (‘Sam’), zoon van Bernhard jr. en Annette is alweer 17. In Nederland hebben we dus aardig wat 17-jarige royals rondlopen! Hieronder zie je hoe lang de knul is, hij is z’n vader reeds voorbij.

Samuel En Bernhard Jr. In Pak Screenshot Instagram

LEES OOK:

Weetjes en feitjes over Carlos, zoon van Irene

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus, @koninklijkhuis / RVD, @eloisevanoranje, @bernhardvanoranje