Eloise Instagram 1

Broertje van Eloise heeft nu een eigen webshop

Misschien is zus Eloise met haar 18 jaar en enorme bereik op internet wel een voorbeeld geweest voor Claus-Casimir. Hij heeft achter de schermen gewerkt aan het opzetten van een eigen webshop. Eloise is in elk geval alvast ‘hartstikke trots’ op hem.

De 16-jarige – en het middelste kind van Laurentien en Constantijn – is een winkeltje begonnen met kleding, schoenen en accessoires. Wellicht heeft zus Eloise hem wat tips gegeven, zij is hard op weg een echte it-girl te worden en deelt niet zelden welke mode ze draagt. En ook welke kleding ze te koop aanbiedt.

Claus-Casimir zien we vooralsnog niet direct op de voorgrond treden. Hij heeft (nog) geen openbaar Instagram-account en de weetjes die we opvangen, komen veelal rechtstreeks van zijn ouders. Wie weet komt hij met deze webshop opeens in de spotlights te staan. Eloise deelt in een Story alvast hoe trots ze is op haar broertje. Ze hoopt dat Grails Plug – de naam van de winkel – een groot succes gaat worden.

Eloise Insta Screenshot Claus Casimir Webshop

Ook even kwijt hoe Claus-Casimir er ook alweer uitziet? Hier zien we hem op wintersportvakantie in Lech, afgelopen februari. Met oom Willem-Alexander en vader Constantijn.

Fotosessie Koninklijk Huis

Lees ook:

Grappig: deze serie kijkt Eloise tussen de lessen door

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen