Eloise Instagram 1

Weetjes & feitjes over de 3 kids van Constantijn en Laurentien

De oudste twee vinden we sinds een aantal maanden met regelmaat in de headlines terug. En natuurlijk vergeten we jongste dochter/zusje Leonore niet. Lees je mee over de kinderen van prins Constantijn en Laurentien?

Eloise is met haar 18 jaar de oudste. Ze studeert in Amsterdam, aan de Hotelschool. Claus-Casimir is 16 jaar en naast de enige zoon van het gezin ook het enige kind met een dubbele voornaam. En Leonore is 14 jaar, zij is het 6de kleinkind van Beatrix.

We hebben nog meer leuke weetjes voor je verzameld. Kun je vanavond aan tafel je partner, kinderen of huisgenoten omver blazen met al die kennis!

Leonore is momenteel 7de in de lijn voor troonopvolging, Claus-Casimir 6de en Eloise 5de.

Claus-Casimir is van alle kleinkinderen van Beatrix de enige kleinzoon.

Eloise wordt al getipt als de nieuwe ‘it’-girl onder de royal jeugd, haar liefde voor mode en het feit dat ze een openbaar Instagram-account heeft, werken daar absoluut aan mee.

Claus-Casimir is dit schooljaar gestart op een heuse kostschool in Schotland. Moeder Laurentien vloog met hem mee, om samen wegwijs te worden ter plekke. De twee moesten bij aankomst wel eerst in quarantaine.

De puber krijgt het nog druk, want naast een nieuwe school runt hij ook nog een eigen webwinkel. Vol met peperdure schoenen (sneakers), truien en tassen.

Leonores officiële titel is ‘Hooggeboren Vrouwe’. Het kan nog complexer, Charlene van Monaco bijvoorbeeld is ‘Hare Doorluchtige Hoogheid’!

De 3 kinderen hebben natuurlijk een wereldberoemde oom en tante: koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Eloise, Claus-Casimir en Leonore hoeven niet aanwezig te zijn op Koningsdag. Hun ouders, Constantijn en Laurentien, zijn dat traditiegetrouw wel.

Leonore is net als haar broer en zus gek op wentelteefjes. Laurentien gaf ooit eens in een interview aan dat zij zichzelf een ‘strenge moeder’ vindt. De kinderen moeten net als andere kinderen gewoon klusjes doen en zelf opruimen en schoonmaken.

Toen Claus-Casimir afgelopen februari in Lech op de foto ging met zijn zusjes en nichtjes, riep Willem-Alexander hem gekscherend toe: ‘Hee, Claus, je harem!’

Eloise heeft rijlessen en slaagde onlangs al voor haar theorie-examen.

Een foto uit 2018: het gezin gaat op bezoek bij de jarige Beatrix.

Eloise Claus Casimir Leonore Laurentien 2018

Eloise en Claus-Casimir samen op de foto, Eloise geeft af en toe een ‘shout-out’ aan haar broertje en zusje via Instagram, ze is gek op ze!

Eloise Instagram 1

En de zusjes samen in beeld. Leonore en Eloise geven een kusje aan de camera.

Eloise En Leonore

Omdat de kinderen van prins Constantijn niet mee hoeven met de koninklijke familie op Koningsdag, kan er elders gefeest worden. Hier zien we Eloise met een vriendin op Bevrijdingsdag in 2019.

Eloise Bevrijdingsdag 2019

En natuurlijk mag een Lech-foto niet ontbreken. Laurentien en Constantijn met hun 3 gezonde, gelukkige kinderen, februari 2020.

Lech 2020 Eloise Claus Casimir Leonore Constantijn Laurentien

LEES OOK:

Feitjes & weetjes over Luana en Zaria

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje, @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen