Eloise Selfie 3

Eloise toont haar toffe outfit op straat in A’dam

De 18-jarige studente is modebewust en ze is natuurlijk ook van de selfie-generatie. Dit keer maakt iemand anders een foto van haar en poseert ze even op straat in onze hoofdstad.

Hogere Hotelschool. Ontluikende liefde. En in het weekend gewoon fijn thuis bij haar ouders en dus ook de hond uitlaten. Eloise heeft zo’n gek leventje nog niet. De tiener, want ze is tenslotte ook nog maar 18, is tevens dol op fashion. Ze heeft ons al laten zien dat ze goed weet wat haar staat. En ruimt zo nu en dan haar kledingkast op. Kleding die ze zelf niet meer hoeft, biedt ze te koop aan.

Ditmaal deelt Eloise een leuke foto die in Amsterdam is genomen. We zien de studente poseren voor een plaatje. Waarbij ze een lange, zwarte leren jas aan heeft. Met een lichtgrijze hoodie eronder. Baggy jeans. En een klein, knalrood handtasje. Bij de foto – die ze via Instagram deelde – schrijft ze ‘feeling good’. En dat snappen wij, want ze ziet er geweldig uit! De reacties onder haar bericht zijn veelal lovend. Ook Nicolette van Dam keurt de outfit helemaal goed.

Screenshot Eloise Instagram

LEES OOK:

Prins Floris deelt foto van jarige echtgenote Aimée

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje