Bernhard Junior

Bernhard jr. deelt een gewéldige throwback met zijn broers en ouders

Wat een leuk plaatje! ‘Good old times!’ schrijft de zoon van Margriet (die vandaag jarig is!) en Pieter van Vollenhoven bij de foto. Wij genieten van dit sfeerbeeld van een paar decennia geleden.

Hij is mede-eigenaar van Circuitpark Zandvoort en bezit vele panden in met name Amsterdam. Maar wat-ie ook kan… is te gekke throwbacks opdiepen en delen!

Dit is toch ontzettend leuk? De 4 broers (Maurits, Floris, Bernhard en Pieter-Christiaan) met hun ouders Margriet en Pieter op een… tja hoe zullen we het noemen, dubbele tandem? Ook hun gezinshondje van destijds prijkt op het plaatje. Waar de familie precies was, weten we niet.

Kanker

Zoals het hoort doet Bernhard naast zijn activiteiten als ondernemer ook aan goede doelen. Hij heeft daar zijn eigen stichting voor: Lymph&Co.

Samen met presentator Fien Vermeulen zet hij zich in voor de strijd tegen lymphekanker. Dat is geen toeval. Allebei kregen ze ooit de diagnose lymfeklierkanker.

Vermeulen was 21 toen het haar overkwam.

‘Elke dag realiseer ik me hoe blij ik ben met elke dag, dat had ook anders kunnen zijn.’

Bernhard jr. kreeg tussen 2013 en 2015 te kampen met de ziekte. In Nederland krijgen jaarlijks zo’n 4.000 mensen dezelfde diagnose. Bij slechts de helft slaat de chemotherapie vervolgens goed aan.

Campagne

Fien is ambassadeur van de stichting. Ze kan zich nog goed herinneren hoe machteloos ze zich voelde destijds:

‘Het ergste vond ik dat ik totaal geen controle had, dat dus iedereen deze ziekte kan krijgen. Het meedoen met de campagne maakt me ook bewust van het feit dat het echt kantje boord is geweest.’

Alle donaties aan de stichting gaan naar onderzoek.

Bernhard Jr. Thrwoback Foto Instagram

LEES OOK:

Bernhard jr. aan het roer in zwart-wit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Leestip

BESTEL HIER

Beeld: ANP, Instagram @bernhardvanoranje