Prins Bernhard Bij De Kick Off De Hollandse 100

Zomerfoto: Bernhard jr. met ontbloot bovenlijf op de boot

De prins is fan van alles dat snel gaat. Auto’s, boten, noem het maar op. In één van de boten van zijn eigen bedrijf snelde hij afgelopen weekend over het water en daar werd een erg mooie foto van gemaakt.

Van de zomer moet je genieten zodra en wanneer dat maar kan. Bernhard jr. snapt dat en liet zich fotograferen tijdens zo’n zonnige zomeruitje. Op zijn eigen Instagram-account deelt hij een foto van die dag. Wellicht is het plaatje nabewerkt, want de lucht oogt bijzonder mooi.

We zien Bernhard en jongste zoon Benjamin aan het roer. ‘Starend naar de horizon’, althans: ze zullen vast een doel voor ogen hebben gehad. Het geheel oogt vakantie-achtig en een bijzonder detail is toch wel dat de prins zich liet fotograferen met ontbloot bovenlijf én die foto deelt met ons allen.

We wensen Bernhard en zijn naasten een geweldige voortzetting van de zomer toe! Met een eigen botenbedrijf is er altijd een vaartuig tot hun beschikking en we weten dat de Nederlandse royals maar wat graag op het water te vinden zijn!

Bernhard tagde in de foto naast zoon Benjamin ook dochter Isabella en broer Pieter-Christiaan. Een echt familie-uitje dus! Verschillende bekende Nederlanders reageren op de foto, waaronder race-grootheid Tom Coronel.

Bernhard Jr. Op Boot Augustus 2021 Sceenshot Instagram