tweede keer vader

Zoon van prinses Stéphanie van Monaco wordt voor de tweede keer vader

Leuk babynieuws vanuit Monaco: de zoon van prinses Stéphanie, Louis Ducruet, en zijn vrouw zijn in verwachting van een tweede kindje. 

Louis Ducruet is het oudste kind van prinses Stéphanie van Monaco en haar ex-man Daniel Ducruet. Hij trouwde in 2019 met zijn vriendin Marie, die hij al sinds de middelbare school kent. De twee kregen in april 2023 hun eerste dochter. 

Tweede keer vader

Louis Ducruet wordt nu dus voor de tweede keer vader. Hij liet dit samen met zijn vrouw Marie Hoa Chevalier weten op Instagram. Hierbij schreven ze het volgende bericht: “Pancake en Goudlokje hebben een aankondiging… ze verwachten een nieuw familielid.” Op de foto is de hond te zien, samen met hun dochter Victoire. Ze draagt een roze trui met daarop ‘Big Sis’. 

Veel felicitaties ontvangen

Sinds deze leuke aankondiging hebben de twee ontzettend veel felicitaties mogen ontvangen. Niet alleen het halfzusje van Louis Ducruet, Camille Gottlieb, liet weten dat ze het geweldig vond, ook andere familieleden en vrienden vertelden dat ze uitkijken naar het tweede kind van het koppel. 

Lees ook: Wow! Marie Ducruet post prachtig plaatje

Mooie buik 

Afgelopen waren Louis en Marie aanwezig op het Televisiefestival van Monte Carlo in Monaco. De twee straalden en Marie’s buik was in haar donkerblauwe jurk al goed zichtbaar. Wanneer de baby wordt verwacht, dat heeft het stel niet gedeeld, maar verwacht wordt is dat het een herfstbaby wordt. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/INSTAGRAM