Charlene Kerst In Monaco

Zo ziet kerst in Monaco met prinses Charlène eruit

Kerstmis met prinses Charlène, prins Albert en hun twee kinderen. En een heleboel kunst sneeuw. Zo idyllisch ziet kerst er dus uit in Monaco.

De foto’s zijn van vorig jaar december. En wat opvalt is hoe ontzettend idyllisch het eruit ziet, kerst in Monaco. Prinses Charlène die overduidelijk net zo geniet van de (kunst) sneeuw en de cadeaus als haar kinderen. De tweeling, die dit jaar negen jaar wordt, geniet duidelijk van al het moois. En Charlene Wittstock ziet er prachtig en zorgeloos uit. Zelfs prins Albert lacht alsof hij het echt naar zijn zin heeft. Wij gaan ervan uit dat kerst 2023 net zo warm en gezellig is als toen. En dat het paleis van Charlène en Albert prachtig versierd is.

Kerst cadeaus van Charlène

Dit jaar deelden Charlène en Albert kerst cadeaus uit namens het Rode Kruis. En hoewel de geruchten over hun huwelijk blijven, lijkt het koninklijk stel gelukkiger dan ooit. Het kan niet anders dan dat dit een mooie kerst wordt in Monaco.

Kerstmis In Monaco
Kerstmis In Monaco
Charlene In Monaco Kerst
Charlene In Monaco Kerst
Kerstmis Monaco Charlene

Lees ook: warme kerst met moeder Kate

Kerst Monagaskisch

Lees ook: kerst zonder Charlène

Monte Carlo Charlene Kerst
Monte Carlo Charlene Kerst

Tip van de redactie

Deze origami-giftset, een typisch geschenk voor onder de koninklijke kerstboom, biedt een moment van rust en ontspanning. De The Ritual of Jing Bad en Lichaam set, verrijkt met kalmerende jujube en lotusbloem, is het ideale cadeau voor een geliefde of om jezelf te verwennen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Rituals geschenkset

Rituals geschenkset

The Ritual of Jing

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

6 DECEMBER 2023