Britain Royalty

Met wie gaat de Queen kerst vieren?

Ook koningin Elizabeth moet net als ieder ander in Groot-Brittannië goed nadenken over de invulling van de kerstdagen. Vanwege de coronacrisis mogen tussen 23 en 27 december drie verschillende huishoudens een ‘bubbel’ vormen en dat betekent dat een complete familiereünie uitgesloten is. Britse media speculeren inmiddels volop over wie er in de koninklijke bubbel mogen.

De Daily Mail vermoedt dat er wel eens een verrassende uitkomst zou kunnen komen. Een bron meldt aan de tabloid dat Elizabeths jongste zoon prins Edward en zijn gezin een van de twee uitverkoren huishoudens zal zijn.

Het lijkt minder voor de hand te liggen dat prins Charles en Camilla op bezoek zullen komen. Met name omdat ze dan Camilla’s kinderen en kleinkinderen niet meer zouden kunnen zien. Prins William en Catherine gaan met kerst ook graag naar de ouders van Catherine.

Vorige maand meldde Buckingham Palace pas dat besluiten over de kerst pas op het laatste moment zouden worden genomen. De familie komt normaal gesproken enkele dagen voor de feestdagen samen voor een lunch op Buckingham Palace en verzamelt zich daarna in Sandringham.

LEES OOK:

Dit zijn volgens Mathilde de positieve kanten van de coronacrisis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.