Prinses Cherlene In Parijs

Prinses Charlène feestend in Parijs

Al meer dan een jaar lijkt het niet zo goed te gaan tussen Charlène van Monaco en haar man, prins Albert. Maar daar lijkt nu verandering in gekomen. Feestend en in innige omhelzing werden ze gespot in Parijs.

Eind oktober 2023, tijdens een razend spannende rugby wedstrijd in Parijs, werden Charlène en Albert van Monaco op de tribune gespot. Charlène feestend in Parijs. Charlène juichte voor ‘de Springboks’, zoals het Zuid-Afrikaanse rugbyteam wordt genoemd. Het team won van het Engelse team. En dat was alle reden voor Charlène om te juichen, op te springen en haar armen in de lucht te gooien. En Albert? Die keek liefdevol naar zijn vrouw en omhelsde haar daarna stevig.

Charlene Van Monaco In Parijs
Charlene Van Monaco In Parijs
Charlene En Albert
Charlene En Albert

Charlène feestend

De fotografen konden er maar geen genoeg van krijgen. Bijna elke keer dat Charlène opsprong of haar man omhelsde, klikten de camera’s. En gelukkig maar, want wat is er fijner dan om deze mooie vrouw zo te zien genieten? Zelf was ze natuurlijk ook ene topsporter, en als we haar zo zien meeleven, dan snappen we dat haar hart hier sneller van gaat kloppen. Charlène feestend in Parijs, wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

Lees ook: Prinses Charlene hakt knoop door