Monaco Jacques En Gabriella Caroline En Nichten Screenshot Instagram

Deze foto’s van Jacques en Gabriella had je vast nog niet gezien

Tante Caroline neemt de tweeling mee naar een hondenshow. Dat levert op zichzelf al mooie plaatjes op. Maar dan spotten we óók nog dat Gabriella in een rolstoel zit, bijvoorbeeld. En Caroline haar haar niet verft.

Charlene is nog altijd in Zuid-Afrika. Na het oplopen van een infectie en het herstellen daarvan, werd zij begin september toch opeens weer met spoed opgenomen in het ziekenhuis ter plekke. Geruchten over een huwelijkscrisis tussen haar en Albert én geruchten over plastische ingrepen aan haar gezicht tieren welig, maar vooralsnog is de lezing dat ze toch echt herstellende is van de infectie. Gelukkig kon Charlene haar man en kinderen een maand geleden wél in de armen sluiten, toen ze haar opzochten in Zuid-Afrika.

In de tussentijd vermaken Jacques en Gabriella zich thuis met uitjes met de familie in Monaco. Charlene deelt namelijk – op afstand! – een aantal leuke foto’s. We zien de tweeling met geliefde tante Caroline en 2 nichten een hondenshow bezoeken. Duidelijk is wel dat Jacques en Gabriella helemaal verliefd zijn op een paar van de knuffelige exemplaren. Maar wat we óók zien, is dat Gabriella in een rolstoel zit. Wie goed speurt, spot ook iets dat op gips om haar been lijkt, lichtroze. Na wat research weten we inmiddels dat het meisje haar been verstuikt heeft. Van een echte breuk zou geen sprake zijn. Om het been rust te geven, wordt Gabriella dus tijdelijk rondgereden in een rolstoel.

En net zo vermeldenswaardig is toch wel Carolines haar. We kennen haar bijna niet anders dan met haar donkere haar. Zij is flink grijs geworden en lijkt dat wel prima te vinden. Groot gelijk, het staat haar goed. Geniet je mee van deze leuke familiefoto’s?

Monaco Foto 1
Monaco Foto 2
Monaco Foto 3
Monaco Foto 4

LEES OOK:

Nieuwtje: in november komt er een boek over Amalia uit

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene