Claudia De Breij En Amalia Screenshot Instagram September 2021

Nieuwtje: in november komt er een boek over Amalia uit (en de auteur ken je ook)

Het boek heeft een bijzondere auteur: niemand minder dan Claudia de Breij. Zij ging in gesprek met de kroonprinses en op basis van die ontmoetingen schreef ze een boek dat eenvoudigweg ‘Amalia’ gaat heten. Lees er hier meer over!

Een en ander werd zojuist bekendgemaakt, onder meer via het Instagram-account van het Koninklijk Huis. Daar prijkt ook een leuke selfie van Amalia met Claudia, die zie je hieronder. De cabaretière heeft op basis van haar gesprekken met de prinses een mooi profiel geschetst. Het boek – dat dus in november in de winkels moet liggen – is bedoeld om iedereen beter kennis te laten maken met onze troonopvolgster.

Niet geheel toevallig is voor dit najaar gekozen, Amalia wordt in december immers 18. Zoals je vast weet heeft zij voor de zomer laten weten voorlopig wél af te zien van de toelage waar ze jaarlijks recht op heeft, vanaf haar 18de levensjaar. Zolang ze schoolgaand is of studeert, vindt ze niet dat ze al genoeg bijdraagt aan de samenleving om het geld ’te verdienen’. Dat besluit werd door velen goed ontvangen.

Claudia de Breij heeft afgelopen zomer meerdere ontmoetingen met Amalia gehad om een goed beeld van haar te krijgen. Ze spraken over onderwerpen als school, muziek en haar toekomstige rol als koningin. Het boek zal trouwens ook privéfoto’s gaan bevatten. De beelden die je dus niet via Instagram of Twitter spot.

Wij kunnen niet wachten! Ga jij het boek lezen te zijner tijd, denk je?

https://www.instagram.com/p/CUUjO5gsOOC/

LEES OOK:

5x mooie plaatjes van Amalia

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis