France Cycling La Course Tour De France 2020

Charlene wéér geopereerd, maakt het goed

Vlak voor het weekend moest ze er wederom aan geloven. De laatste in een serie van ingrepen, er stond voor Charlene een operatie op de rol. Inmiddels is bekendgemaakt dat alles goed is verlopen.

Charlene is al sinds mei in Zuid-Afrika. Ze zou er eigenlijk een kort werkbezoek brengen, maar liep een ernstige KNO-infectie op, is maanden blijven kwakkelen en afgelopen vrijdag was er dan nog één laatste ingreep om een en ander te helpen genezen. De ingreep vond onder algehele narcose plaats. Het is nogal een opmerkelijke tijd gebleken voor Charlene, ze moest haar gezin geruime tijd missen, maar werd ook geconfronteerd met hardnekkige geruchten over de staat van haar huwelijk én de mogelijke echte redenen voor haar ingrepen. We hebben de tijdlijn sinds mei hier voor je verzameld. Dan kun je bijlezen en zelf oordelen.

Het Franse persbureau AFP meldt dat de operatie “zeer goed” is verlopen, met als bron het Monegaskische paleis zelf. “De prinses onderging vrijdag een operatie die zeer goed is verlopen. Deze operatie onder algehele narcose is de laatste operatie die zij moest ondergaan na de kno-infectie die zij eerder opliep. Ze is nu 48 uur in observatie.”

In verband met de operaties en de plek van de infectie, werd haar al deze tijd afgeraden om te vliegen. Eerder kwam naar buiten de oktober echter wel dé maand zou zijn voor haar terugkeer naar Monaco. Of dat nog steeds zo is, is onduidelijk.

Vorige week verraste Charlene met deze foto, waarbij ze aan de keukentafel zit. Het was de eerste foto van haar in weken tijd. Ze deelde hem via Instagram.

Charlene Aan Keukentael Screenshot Instagram Oktober 2021

LEES OOK:

De week van Kate in 7 outfits

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene