Kate Middleton

De week van Kate in 7 outfits

Bij de aankondiging van haar verloving met William droeg Kate een blauw jurkje dat daarna werkelijk niet áán te slepen was. In de voorbije jaren is ze dat mode-icoon gebleven. Als Kate het draagt, is het goed. Kijk mee naar haar week in 7 outfits.

Je kunt op Kate rekenen, als het om onberispelijke outfits gaat. Zij shinet in zowel een casual outfit met sneakers als een galajurk, maar ook in mooie zomerjurken en getailleerde tussenjassen. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat ze door de jaren heen voor heel wat uitverkochte items heeft gezorgd in kledingwinkels. Items die vaak sterk leken op wat zij draagt.

Omdat er inmiddels weer volop werkbezoeken plaatsvinden en Kate en William regelmatig op de foto worden gezet, maakten we een overzicht van Kates week in outfits: 7 dagen, 7 outfits. Lekker genieten!

Maandag – bij de première van No Time To Die (de nieuwste James Bond) droeg the duchess een prachtige galajurk met gouddraad en tule.

Kate Maandag

Dinsdag – op werkbezoek bij een universiteit die zorgpersoneel opleidt, Kate slaat trendkleur paars niet over en steekt zich meteen maar geheel in deze knalkleur! Mooi gecombineerd met de eenvoudige, donkergekleurde pumps.

Kate Dinsdag

Woensdag – niet te beroerd om een balletje mee te trappen, bij een vereniging die sporten en bewegen aanmoedigt. Ook work-out-kleding staat Kate niet verkeerd.

Kate Woensdag

Donderdag – Kate bracht deelnemers van haar ‘Hold Still’-fotowedstrijd samen. Ze straalt in dit witte ensemble, inclusief plissérok. We love de halfhoge paardenstaart die ze koos voor deze dag.

Kate Donderdag

Vrijdag – op het water kleed je je allicht wat warmer aan. Kate in een trendy oversized ‘grandpa’-jasje. Ze spreekt er met overlevenden van WOII, die na de oorlog bij dit meer mochten komen vakantievieren om te proberen hun trauma’s te overkomen. Net niet in beeld staan Kates boots: stoere veterlaarzen, denk Dr. Martens met een moderne twist.

Kate Vrijdag

Zaterdag – in gesprek met militairen die hielpen mensen te evacueren uit Afghanistan. Een glitterjurk, sportoutfit of minutieus prinsessenkapsel zou hier niet passen, deze combi van gekleed jasje en nette broek zeer zeker wel.

Kate Zaterdag

Zondag – meedoen met een training van de ‘Air Cadets’ betekent survivalkleding (lees: gewatteerde jas, comfortabele broek en wandelschoenen) aan en een helm op! Van mountainbiken tot abseilen: Kate doet het. Je kunt het filmpje van die dag trouwens via het Instagram-account van William en Kate zien.

Kate Zondag

LEES OOK:

5x verliefde blikken tussen Kate en William

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @dukeandduchessofcambridge