Charlene Kapsel 2

Zien: Charlene deelt voor het eerst in weken nieuwe foto van zichzelf

Charlene verblijft al sinds mei in Zuid-Afrika. We zetten de gebeurtenissen – voor zover bekendgemaakt – sinds die tijd voor je op een rijtje. Plus de nieuwe foto die Charlene deelt, waarbij ze aan tafel zit en een boek voor zich heeft liggen.

In mei van dit jaar vertrok Charlene naar Zuid-Afrika. Opeens kregen we foto’s van haar tussen de neushoorns te zien. Ze leek deel te nemen aan campagnes om de dieren te redden. In juni vierden Albert en Charlene hun 10-jarig huwelijksjubileum, maar ook dat op afstand. Charlene plaatste een compilatievideo van hun jaren samen, maar ondertussen draaide de geruchtenmolen alweer op volle toeren: waarom was het stel niet samen op zo’n markante dag?

In juni werd ook duidelijk dat Charlene in het ziekenhuis moest worden opgenomen, in verband met een pittige KNO-infectie. Ze moest ervoor onder het mes. Daarvan zou het herstel dermate lang duren, dat besloten werd dat het beter was nog even in Zuid-Afrika te blijven, te meer omdat haar artsen haar afraadden te vliegen. Echter, in juli en augustus doken er hele andere vermoedens op over haar (lange) verblijf. Zo meenden kijkers van een interview te spotten dat Charlene cosmetische ingrepen had ondergaan. Haar gezicht leek veranderd.

In augustus moest ze ook opnieuw onder het mes – complicaties na de vorige ingreep -, en zochten Albert en kinderen Gabriella en Jacques hun vrouw en moeder in Zuid-Afrika op. Daarvan werden fijne foto’s gedeeld, waarop het gezin herenigd te zien is. In september stortte Charlene in en werd ze wederom opgenomen in het ziekenhuis. Een paar dagen later werd gemeld dat ze ‘stabiel’ zou zijn.

En inmiddels is het oktober. De maand waarin ze oorspronkelijk weer naar Monaco zou terugkeren. Of – en zo ja wanneer precies – dat nog doorgaat, is momenteel niet bekend. Wel deelde Charlene gisteren onderstaande nieuwe foto van zichzelf. We zien haar zittend aan de keukentafel. Met een open boek voor zich. Ze lacht breeduit en dat hadden we al een tijdje niet meer gezien. We wensen haar een goed herstel toe verder!

Charlene Aan Keukentael Screenshot Instagram Oktober 2021

LEES OOK:

Deze foto’s van Jacques en Gabriella had je vast nog niet gezien

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene