Charlène

Kijkers interview Radio 702 merken nieuwe look prinses Charlène op

Prinses Charléne zit al maanden vast in Zuid-Afrika en komt waarschijnlijk pas in oktober terug naar Monaco. Tijdens een interview met Radio 702 viel het kijkers op dat ze er héél anders uitziet.

De prinses liep een hardnekkige oor-, neus- en keelinfectie op en moest daarom in Zuid-Afrika blijven. Ze vertelt aan het radiostation South Africa Radio 702 hoe het met haar gaat.

‘Ik zou hier oorspronkelijk zo’n 10 á 12 dagen zijn, maar toen kreeg ik ontzettend veel last van mijn oren en kwam ik er via mijn artsen achter een vrij heftige holte-ontsteking te hebben. Dus werd mij verteld mijn tijd te nemen om hiervan te herstellen, omdat vliegen met zowel een oorinfectie als een holte-ontsteking funest kan zijn. Omdat ik het proces van herstel niet kan pushen zit ik hier waarschijnlijk nog wel tot oktober.’

Maar als je het interview ziet met de prinses, valt het sommigen op dat ze er nogal anders uitziet. Dit heeft niks te maken met de operaties die ze aan haar holtes is ondergaan, maar lijken naast haar wallen meer fillers… Wat vind jij?

LEES OOK: ZIEN: CHARLENE VIDEOBELT VANUIT ZUID-AFRIKA MET HAAR KINDEREN

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Video: Daily Mail, beeld: archief