Babynieuws! Tweeling van Christian en Alessandra geboren

Prachtig nieuws om de nieuwe week alvast wat glans mee te geven. Christian van Hannover en zijn vrouw Alessandra hebben hun eerste kindje op de wereld gezet. Of beter gezegd: kindjes!

Het stel is al jaren samen. En trouwde in 2017. Hij is de zoon van Ernst van Hannover. En zij is een model, advocate en ontwerpster uit Peru. Het huwelijk en de zwangerschap kregen behoorlijk wat aandacht, omdat Christian tevens de stiefzoon is van Caroline van Monaco. Maar doorgaans zoekt dit knappe stel de publiciteit zelf niet direct op.

Dubbel genieten voor de kersverse ouders, want het is dus een tweeling! Het stel woont in Madrid en kon nog nét voor de bevalling een verhuizing regelen naar een buitenwijk van de stad. Vermoedelijk met meer ruimte voor de kindjes. Naar verluidt gaat het om een jongetje en een meisje, die luisteren naar de namen Nicolás en Sofía. De twee zijn mogelijk vorige week al geboren, toch is het nieuws vandaag pas naar buiten gekomen.

We wensen het gezin alle geluk toe! Zodra er foto’s worden gedeeld van de twee nieuwe wereldbewoners, zie je die hier bij ons!

Peru Wedding Hannover

Lees ook:

Dubbel genieten: koninklijke tweelingen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA