Caroline En Stéphanie 8

In beeld: Caroline en Stéphanie van Monaco door de jaren heen

De twee Monegaskische zussen hebben al veel meegemaakt in hun leven. We zoomen vandaag in op hun looks van jong tot ouder. Caroline en Stéphanie: de dochters van de prins en de Hollywood-ster.

64 en 56 jaar zijn de zussen inmiddels. Met broer Albert daartussenin: 63 jaar. Geboren uit het huwelijk tussen prins Rainier (of: Reinier) en de Amerikaanse Hollywood-actrice Grace Kelly, later ook prinses Gracia genoemd. De zussen belandden al vanaf jongere leeftijd met regelmaat in de roddelbladen, versleten meerdere huwelijken en Stéphanie in het bijzonder hield er een aantal opvallende relaties op na. Met onder meer een onderwereldfiguur en een Spaanse zanger, maar ook met de pers; want dat verliep niet altijd vlekkeloos. Het was ook Stéphanie die met haar moeder in de auto zat toen Grace Kelly verongelukte. Stéphanie was toen pas 17 jaar oud en raakte zelf ernstig gewond. Hun leven ging echter door. En wat zijn de dames veel op de foto gezet.

Vandaag kijken we naar de zusjes door de jaren heen. Het modebeeld van toen. De familiekiekjes. De huidige stand van zaken. Kijk je mee naar Caroline en Stéphanie van Monaco?

Eind jaren 60 was het gezin nog compleet. En omarmde iedereen de look van toen.

Caroline En Stéphanie 6

Mooie moeder Grace met mooie dochters Caroline en Stéphanie. Daar waar Caroline meestal lacht op foto’s, heeft Stéphanie vaker een ernstiger blik gehad.

Caroline En Stéphanie 5

Stéphanie had geruime tijd een wat jongensachtig uiterlijk. Hier zien we de zusjes met hun ouders tijdens een ‘balkonscène’ in de jaren 70.

Caroline En Stéphanie 4

Er is veel geschreven over Caroline en Stéphanie, maar dat de twee dol op elkaar zijn is een feit. Een wintersportvakantiefoto uit de jaren 80.

Caroline En Stéphanie 3

De zussen tijdens een fotoshoot voor een tijdschrift in de jaren 90. Hun verschillende stijlen zien we terugkomen in de keuze voor de hoofddeksels.

Caroline En Stéphanie 2

Wie de zussen door de jaren heen volgde, zag bij Stéphanie vaak een opvallend zongebruinde teint.

Caroline En Stéphanie 7

Hun broer Albert is het hoofd van het vorstendom, Caroline en Stéphanie vervullen andere taken en spreken bijvoorbeeld met regelmaat op conferenties. Beiden hebben eigen stichtingen en beschermschappen.

Caroline En Stéphanie 1

Lees ook:

Column Marc: Amalia en Alexia willen meer laten zien

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @monacofamilypics