×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aanstaand babynieuws in Monaco!

  Prins Christian van Hannover en zijn Alessandra verwachten eerste kind

  Aanstaand babynieuws in Monaco!

  Volgens het Spaanse tijdschrift HOLA! wordt de kleine deze zomer verwacht. Christian is 34 jaar en Alessandra 31 jaar.


  Christian is de stiefzoon van prinses Caroline van Monaco. Alessandra komt uit Peru en heeft gewerkt als model en als advocaat. De twee leerden elkaar al in 2005 kennen, ze trouwden in 2018.

  De bruiloft vond plaats in Lima, de hoofdstad van Peru. Hierbij waren opvallend veel royals aanwezig. Naast bijvoorbeeld Pierre Casiraghi (zoon van prinses Caroline, stiefbroer van Christian) ook prinsessen Beatrice en Eugenie, prinsen William en Harry en graaf Nikolai von Bismarck, samen met topmodel Kate Moss, zijn vriendin.

  Lees ook:

  Of het beschuit met blauwe of roze muisjes mag worden, is vooralsnog niet bekend. Gefeliciteerd, aanstaande ouders!

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

   

  12 maart 2020 - 09:37