Albert zonder Charlene naar Dubai

Albert is met een aantal familieleden in Dubai momenteel. Grote afwezige is echter zijn vrouw Charlene. Charlene keerde vorige week maandag terug naar Monaco na een lang verblijf in Zuid-Afrika.

De 63-jarige Albert bezoekt in Dubai de EXPO 2020, net als Máxima en Willem-Alexander kortgeleden deden. Namens Monaco zijn ook zijn neef Louis en zijn vrouw Marie daar. En ook nichtje Camille – het zusje van Louis – is van de partij. Het is niet bekend of er nog meer Monegaskische royals rondlopen. Wie echter schittert door afwezigheid, is Alberts vrouw Charlene.

Albert vertelde recent dat hij uitkeek naar zijn trip naar Dubai en bezoek aan de expo. Hij zei toen ook dat hij hoopte dat Charlene hem zou vergezellen. Dat is dus niet gebeurd. Of dit mogelijk nog iets te maken heeft met haar gezondheid (Charlene werd behandeld voor een kno-infectie en haar werd maandenlang afgeraden te vliegen), is niet duidelijk.

Vorige week maandag keerde zij na een lang verblijf in Zuid-Afrika terug naar Monaco. Ze was dolblij haar man en kinderen weer te zien en nog diezelfde ochtend werden deze foto’s van haar gedeeld.

LEES OOK:

Prins Laurent gebruikt mondkapje verkeerd

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Hello! Beeld: ANP/EPA