Monaco Royalty National Day Celebrations

Zien: Charlene eindelijk terug in Monaco!

Na máánden in Zuid-Afrika te zijn geweest, is Charlene nu dan toch echt teruggekeerd naar Monaco. Er werden 3 leuke foto’s gedeeld van de familie Grimaldi, zo zien we onder meer dat Charlene meteen haar kinderen naar school bracht.

Het begon met haar medewerking aan een campagne om stroperij tegen te gaan. Maar ze liep – zo luidt de officiële verklaring – een pittige KNO-infectie op en moest ter plaatse herstellen. Charlene werd zelfs 2 keer geopereerd aan het euvel. En kreeg het advies tussentijds niet te vliegen. Kort door de bocht komt dat erop neer dat de moeder van Gabriella en Jacques bijna een half jaar in Zuid-Afrika was. In de laatste weken van de zomer zochten manlief Albert en de tweeling haar gelukkig wel op. En verder werd er natuurlijk gevideobeld.

Nu is ze dus terug! Het zal vast even wennen zijn.. sowieso aan de hele andere temperaturen. Volgens onbevestigde bronnen is Charlene pas vanochtend vroeg teruggekeerd, nadat ze gisteravond vertrok vanuit Zuid-Afrika. Vandaag, maandag, liet ze zich meteen in het openbaar zien. Hieronder kun je door 3 verse foto’s swipen. We zien Charlene met mondkapje, ze houdt haar man en kinderen liefdevol vast. Ook brengt ze de tweeling naar school. En zwaait ze naar de aanwezige pers. Op die foto is ook de familiehond te zien. Na maanden op aparte continenten is het gezin dus weer herenigd. We wensen ze alle geluk toe!

LEES OOK:

5 mooie foto’s van Mette-Marit

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @palaisprincierdemonaco / Eric Mathon