Albert Charlene 4

Charlene deelt knuffelfoto met echtgenoot Albert

Je las eergisteren bij ons dat Charlene eindelijk is herenigd met haar man en kinderen, in Zuid-Afrika. Daar deelde zij toen al een mooi familiekiekje van. Maar het kan niet op, want de blonde Zuid-Afrikaanse heeft opnieuw een romantische foto gedeeld: eentje waarop zij en Albert knuffelend te zien zijn.

Charlene verblijft al geruime tijd in Zuid-Afrika. Ze liep een infectie op die haar daar hield, moest geopereerd worden en herstellen en volgens sommige Charlene-fans was het bovendien overduidelijk dat zij wat aan haar uiterlijk liet ‘sleutelen‘, toen ze toch daar was. Of was dat wellicht al die tijd al het plan geweest? Wie zal het zeggen.

Onlangs kwamen dan ein-de-lijk haar man, Albert en kids, Gabriella en Jacques naar haar toe. Een hereniging die ongetwijfeld heel gewenst en heel emotioneel was voor allen. Charlene videobelde vanuit Zuid-Afrika natuurlijk al wel met haar kinderen. Maar echt kunnen vasthouden en met elkaar kletsen is natuurlijk een heel ander verhaal.

Charlene is een onregelmatige deler op Instagram. Het kan weken stil zijn en dan opeens plaatst ze meerdere foto’s in korte tijd. Deze week was er naast de herenigingsfoto met Albert en de tweeling zomaar ook een romantische foto van de twee te zien. Die delen we hieronder. Zou het een poging zijn de almaar circulerende geruchten over een op handen zijnde scheiding in de kiem te smoren? Wij kunnen er alleen maar over gokken. De tijd zal het leren.

LEES OOK:

Deze royals hebben allemaal dezelfde leeftijd

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene, ANP/EPA