Mette Marit En Haakon

5 prachtfoto’s van Mette-Marit

De goedlachse blondine prijkt met enige regelmaat op de foto’s die het Noorse hof online deelt. We selecteerden de mooiste.

De Noorse werd voor ze met Haakon trouwde al moeder van zoon Marius. Grappig genoeg had ze in die tijd wél al eens kennisgemaakt met Haakon, op een muziekfestival. De 2 kwamen elkaar er jaren later nog eens tegen en toen sloeg de vonk over. Samen kregen ze 2 kinderen: dochter Ingrid Alexandra en zoon Sverre Magnus.

We hebben een vijftal mooie foto’s van Mette-Marit voor je, gedeeld via Instagram door het Noorse hof.

Ook met een dikke jas aan tegen de kou straalt de Noorse nog. We krijgen ook meteen een goede blik op haar trouwring trouwens!

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het ‘Kroonprinspaarfonds’ werd deze geweldige foto gemaakt. Een prachtige jurk voor Mette-Marit en wat prijkt het paar royal op het royal bankje op het paleis!

Ach, wat een jonge koppies. Nóg een jubileum en niet geheel toevallig ook 20 jaar (bovengenoemd fonds werd opgericht ter ere van het huwelijk): deze foto van hun huwelijksdag werd ook gedeeld via Instagram.

Op haar verjaardag, afgelopen zomer, werden deze 3 foto’s gedeeld, waarvan de 1ste de nieuwste is. Wat een natuurlijke schoonheid, deze kroonprinses!

En hier zien we haar samen met Haakon bijkletsen met de andere Scandinavische royals! Thuiswerken was toen nog de norm en dan is het wel zo leuk om even te horen hoe het gaat ‘bij de buren’. Onder in beeld zie je Daniel en Victoria (Zweden) en Frederik en Mary (Denemarken).

LEES OOK:

Column Marc: ook de koning moet reorganiseren

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus