Charlene En Albert Foto 3

Albert en Charlène komen met goed nieuws

Na zeven jaar.

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk dan is de renovatie van het prinselijk paleis in Monaco voltooid en mogen we naar binnen.

Het nieuws komt nadat de prinses haar openbare optredens heeft hervat, na meer dan een jaar herstel van een oor-, neus- en keelinfectie. Die zorgde ervoor dat ze lange tijd uit de running was. En zelfs maandenlang uit beeld. Charlene was niet thuis in Monaco, dat was het enige wat we wisten. Ze zou ergens in Afrika zitten. Of in een kliniek in Zwitserland of Frankrijk.

Ze was dan ook echt ziek, zoals Albert voortdurend zei. We moesten geduld hebben. Op roddels en speculaties ging hij niet in. Het huwelijk was in orde. Geen zorgen daarover, ook al doken links en rechts ex-minaressen op.

Renaissance

Prins Albert gaf intussen de opdracht voor een ambitieuze restauratie van het exterieur en het interieur, waarbij de indrukwekkende fresco’s uit de Italiaanse renaissance opvallen van dit fort in Genuese stijl, gebouwd in 1191 en al meer dan zeven eeuwen bewoond door de familie Grimaldi.

Het gebouw herbergt ook een dierentuin, die in 1954 werd ingehuldigd door wijlen Prins Rainier, vader van de Albert, Caroline en Stephanie. Er leven ongeveer 300 dieren van minstens 60 verschillende soorten.

Leestip

BESTEL HIER

Bron: Hola!