Albert

Albert bezoekt geboorteplaats van moeder Grace Kelly

Een bijzondere reis voor Monegaskische vorst Albert. Hij ging naar Amerika en bezocht de geboorteplaats en de oude familiewoning van Grace Kelly.

Dat nieuwtje is nu bekendgemaakt en er zijn foto’s van de trip gedeeld via Instagram. Alberts bezoek aan Amerika vond vorige week al plaats. Het gaat om de stad Philadelphia, de geboorteplaats van zijn moeder Grace Kelly.

Werkbezoek

Toch was het bezoeken van de oude familiewoning van de Kelly’s niet de enige reden voor Alberts aanwezigheid. Hij combineerde het met een stukje diplomatie en onderwerpen als het milieu. Hij reikte er bijvoorbeeld prijzen uit namens zijn stichting, tijdens een gala-avond voor ‘planetaire gezondheid’.

Familiewoning Grace Kelly

Bijzonder is dat Albert de eerste nacht in The States doorbracht in de familiewoning van de Kelly’s. Hier waren ook zijn neven en nichten aanwezig. Zijn moeder werd op 12 november 1929 in Philadelphia geboren en groeide er op. Voluit heet ze Grace Patricia Kelly.

Foto’s

Natuurlijk zijn er foto’s gemaakt tijdens de trip. Die zie je hieronder. De woning in beeld is de familiewoning van Grace Kelly.

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

LEES OOK: 9x prinsessenjurken om bij weg te dromen

Beeld: ANP, Instagram @palaisprincierdemonaco / Michael Alesi

#Royaltynl